Lördagspromenad 5 december 2009

Kvarnby golfbana Inte en golfspelare i sikte, fastän det bara är rått ute. Det brukar bara vara ymnigt snöfall som håller dem borta annars. Kvarnby golfbana böljar sig över Romeleåsens allra västligaste slut.

 

Olle Baertling i naturen

 Så var vi vid vattenhålet igen: grundvattenblänket vid cykelstigen mot bokskogen i höjd med Södra Sallerup. Kompositionen i bilden är en hommage till min favoritkonstnär, Olle Baertling. Vinklarna gck ihop i spetsen på hans tidiga konstverk. Men i den senare livsperioden öppnade sig vinklarna för att fortsätta linjerna ut i universum. Fint!

This entry was posted in Bilder, Lördagspromenad and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s