Quizen i onsdags 2 december 2009

Ny quizmaster: Neil. Och han skötte sig. Tog lite tid på sig, men kom inte upp i Meghans debutquiz där jag tror vi inte var färdiga förrän framåt halv elva första gången. Och det ordnar sig säkert med tempot med tiden. En omväxlande kvalificerad quiz. Ska bli intressant att se vad Neils quizar med tiden kommer att karaktäriseras av i första hand. Förhoppningsvis inte av sjukdomar på latin. Eller poplåtar. Etc.
Jag undrar när finalen för året ska ske? Vi är väl en sex lag nu som passerat ribban för den tävlingen. Vinner General Noleg igen är det bara för tradigt.

Team Stella åt förresten upp sina samlade vinstkuponger häromsistens i en trevlig familjemiddagsammankomst på Elysée. Renfilén med potatisgratäng kan rekommenderas. Så nya vinster 2010 är vad vi behöver åtminstone.

This entry was posted in Quizen i onsdags. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s