Uppdaterat om badhusjämförelsen

15/7: Häpp, här går det undan: vid nytt besök på B två dagar  efter jag skrev nedan hade nya fina rejäla träbänkar tillkommit i omklädningsrummet, så rapporten är åter uppdaterad.

Burlövsbadet har öppnat igen efter renoveringsstängt i två veckor och jag har blivit bönhörd: det är mer och varmare vatten i duschen! Dricksvattenfontänen är lagad också och en sådan saknar Kockum Fritid. Kockum Fritids duschavdelning är dock fortfarande bäst i min jämförelse genom den långa bänken att sätta hela sig själv eller en fot på för bekvämare torkning. En sådan väger tyngre än dricksvattenfontänen.
Jag har dock  ändrat mig när det gäller värderingen av parkering och öppettider: Om nu Burlövsbadet kan förklaras som bäst på parkering så måste Kockum Fritid erkännas vara bäst på öppettider.
Striden är fortfarande jämn, men bara ett badhus kan utropas som vinnare i min jämförelse mellan Burlövsbadet, Kockum Fritid och Aq-va-kul: se min uppdaterade rapport!

This entry was posted in Malmö and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s