Sanslöst gott!

När barnet flyttat hemifrån behöver man inte vara så näringsriktig och präktig längre. Utan ikväll har jag gjort det igen: värmt en bit djupfryst prinsesstårta i micron och haft till kvällsmat. Sjukt gott! Prinsesstårta är den enda tårta jag gillar, är inte svag för kakor och sött, äter det sällan. Men prinsesstårta och varm sådan! Helt sanslöst gott! Den omvandlas till något annat, du måste prova! En minut i micron räcker för att tårtbiten ska tina, halvsmälta och bli ljummen. Ursprungligen är det en hemfixad prinsesstårta gjord på sockerkaksbottnar, sylt, vaniljsås, vispgrädde och marsipantäcke (köper färdigt på rulle). Men det skulle vara kul att höra ifall andra bakelser också vinner på att värmas?

This entry was posted in Mat and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s