Härliga årliga gallerinatt i Malmö!

Jag tror den var bättre och roligare i år, gårdagens gallerinatt i Malmö, eller vad tycker du? Ester Fleckners forskande träsnitt på konsthallen, Jerry Uelsmanns foto med svärta på fotogalleri Format i gamla chokladfabriken och suveräna Moa Edlund Anderson (se hennes verk på FB: Tantverkstan) på Galleri Slätten på Ahlmansgatan. Yes! På samma gata hade hararna fest på sitt galleri och vi besökare fick titta genom glasdörren, för komma in fick vi inte, bara harar hade tillträde. Ett inlägg om vem konsten är till för. Allt jag såg ovan var starkt och roligt, heja! Konsten lever och lovar gott för framtiden.

This entry was posted in Kultur, Malmö. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s