Augustiäpplen…

20170810_160507

Det här är augusti: en varm månad då vi ännu kan sitta ute i och njuta av trädgårdens sena växter och av våra krukväxter som mår bra av utevistelse och nu kanske blommar som allra mest. Parasollen mot solen behövs vid nya klockslag för nu sänker stjärnan sig tidigare och blänger oss rakt i ögonen. I väntan på kräftskivan tar vi det lugnt med vad vi dricker 🙂 men bär och frukter gör oss tillräckligt glada och belåtna. Som grannens äpplen, ser kanske lite lite skrumpna ut. Men så är de också från i fjor! Har bott i kylskåpet sedan dess. Absolut inget fel på konsistens eller smak utan så ljuvliga! Det handlar om att ta hand om det man har på bästa sätt, så är det aldrig för sent…

This entry was posted in Mat. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s