Husies gyllene lekplats

Visst är den fantastisk, lekplatsen i Gyllins trädgård som finns mellan typ Sallerupsvägen och Klågerupsvägen i Husie, Malmö? Det bästa är att i år är det mer uppväxt mot i fjor och ingenting är förstört! Jag blir rörd och så svävar jag kanske i tacksam okunnighet om ifall tillståndet beror på besökarnas aktsamhet eller insatser från Gatukontoret? Fint är det här i varje fall. Och frukter och bär frodas i bänkar och på de små träden. Väldigt rart med stegarna vid fruktträden så alla kan nå upp, se foto nr.6, klicka för förstoring.

I den andra delen av Gyllins, i den vildvuxna handelsträdgården, har den spontana grillplatsen institutionaliserats med insatser från staden: Lägg särskilt märke till den röda behållaren för engångsgrillar och liknande. Ett fenomen att finnas på fler grillplatser!

Gyllins_lekplats_9

 

This entry was posted in Malmö, Miljö. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s