Starten har gått!

Starten har gått! Idag såg i varje fall jag för första gången i år vintergäck, nere i Södra Sallerup, och snödroppe. Den sistnämnda på den sedvanligt tidigaste fyndplatsen för den i Kvarnby: Elisabeths hörna! De här växterna brukar aldrig spränga markytan samtidigt, men så är det i år. Nu får en se när de andra raringarna dyker upp. Till dess är det i varje fall dags att räkna småfåglar och rapportera in: fram till måndag kväll 1 februari kan du se hur många av en sort du ser samtidigt i projektet Vinterfåglar inpå knuten. Mer info här: http://birdlife.se/…/huvudny…/nu-i-helgen-raknar-vi-faglar!/

This entry was posted in Lördagspromenad and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s