Nu har jag räknat!

bofink
Nu har jag rapporterat in till projektet Vinterfåglar in på knuten att jag idag söndag 31 januari 2016 runt omkring fröautomaten längst ner i min lilla trädgård i Kvarnby sett: 4 grönsiskor, 3 skator, 2 koltrastar, 2 turkduvor 2 pilfinkar, 2 talgoxar, 1 rödhake och så hen på bilden,1 bofink. Man får inte addera förekomsten av en art från gång till gång utan det ska vara hur många av en sort vid ett tillfälle. Jag har stått då och då med en bamse fältkikare inomhus för att spana ut, jag har grannar mittöver, hoppas de fattat situationen rätt… 🙂

Du har idag på dig att inventera dina fåglar och ytterligare tid för att rapportera in till Sveriges Ornitologiska Förening här!
På deras webbplats kan du se statistik för hela landet!

This entry was posted in Bilder, Fåglar, Miljö and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s