Och här är en som verkligen har koll

DSCN1524
På Klågerupsvägens bro över Yttre Ringvägen i Kvarnby, Malmö, har en tornfalk bra utsiktspost på lyktstolpen. Att det är en tornfalk fick jag veta när jag publicerade bilden i Facebookgruppen Fåglarnas Malmö, ett jättebra nätverk för att få hjälp med att identifiera fågelarter, få tips om vad man kan se var just nu i Malmös omgivningar och digitalt träffa andra som också tycker om att se och fotografera fåglar. Ibland känner vi igen varandra ute i naturen och det är rätt festligt. Kom med du också!

This entry was posted in Fåglar and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s