Vintergäck siktad i Kvarnby

vintergäck med vänner i Kvarnby

Rörig bild, men så verkar den här vintern också vara: först maskrosor och sedan vintergäck. Såg det här landskapet i mikroformat idag lördag 11 januari 2013 och det verkar som om det även här hos vänner i grannskapet tänker sticka upp tidiga maskrosor. Vintergäcken är i varje fall en månad tidig jämfört med andra år jag noterat premiär för förekomsten, kolla taggen vintergäck under bloggtexten. Kanske snödropparna i fonden också blir tidiga. Det ska bli snö, säger dock prognosen och då vet man inte vad som händer under täcket. 🙂 Hellre snö än regn. Och gärna att temperaturen tar sig ner en tid så vi slipper mördarsniglarna i sommar. Sommar… 🙂

This entry was posted in Lördagspromenad and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s