Stad i förändring – exemplet Malmö

Yes, igår onsdag fick jag informationsbrevet i lådan och idag anmälde jag mig till: Stad i förändring – den moderna och postmoderna staden, exemplet Malmö. En högskolekurs på halvfart vårterminen 2013. Den tredje kursen jag hoppas kunna gå på Malmö Högskola om vår fantastiska stad. De två jag redan gått har varit synnerligen underhållande och givande promenadkurser i begreppets såväl teoretiska som praktiska bemärkelse: Den europeiska stadens historia 1 – exemplet Malmö som kommer att produceras nästa höst igen och uppföljaren med samma namn, tvåan som i så fall kanske kan bli fallet våren 2014.

Vårens kurs kräver inga förkunskaper av de två ovannämnda historiekurserna för den har sin egen vinkel. Jag hoppas verkligen kursen blir av och det är därför jag bloggar om den: för att sprida det glada budskapet att den kommer att organiseras om vi blir tillräckligt många som nappar på att anmäla oss. Gör det du också! Snälla! 🙂

This entry was posted in Malmö. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s