Det blev ju succé!

Farfars Husie var ju ett succéevenemang, se tidigare inlägg! Så många härliga möten det gav!  Föreläsningarna och musikunderhållningen drog fullsatt publik inne i Hohögsskolan och i trädgården fanns en rekorderlig kaffeservering samt ett litet växthus där det såldes väldigt fina plantor. Bilden visar den vackra väldoftande bukett som jag kunde ta med mig hem som tack för att jag pratade lite om Kvarnbys historia. Kära nån, nöjet var helt på min sida!

Jag undrar hur det gick för stadsdelschefen som, för alla som ville följa med, körde guidad visning av nya och gamla Husie. Till sitt förfogande hade han en minibuss för sex personer… Jag undrar om han kör runt fortfarande? 🙂

Tack kära Husiebibliotek som drog igång det här evenemanget, det verkar ha väckt mersmak hos alla jag fick glädjen att träffa och utbyta minnen och fakta med! När gör vi om det?

This entry was posted in Kultur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s