Berätta hur det var förr den andra juni!

Världens bästa stadsdelsbibliotek inbjuder till att komma och berätta hur det var förr i Husie. Plats Träffpunkten i Hohögsskolan, Västra Skrävlingevägen 48, tidpunkt lördag 2 juni mellan 13 och 17,  lite osäker på klockslagen där och hittar ingen info på Husiebibliotekets hemsida!!!

Men det ordnar sig, jag uppdaterar vid eventuell fel uppgift ovan, så kom dit och berätta! Jag kommer att vara idel öra åtminstone. Och har någon lust att låna ut någon gammal bild jag kunde få publicera på min blogg och få en notis till som berättar om bilden vore det jätteroligt. Eller om du har en egen hemsida för det gamla Husie så vill jag jättegärna veta. Hoppas vi ses!

Till dess en bild från igår lördag:

Och som jag skrev till en kompis som bor vid Möllan och som fyllde år i går (och som alltid brukar tjata om hur många affärer det finns där han bor, bla bla): Grattis och många hälsningar från en lördagspromenad i fint väder, underbar natur, inte en affär och knappt en bil heller utan bara frid!

 

This entry was posted in Kultur. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s