Du cyklar möjligtvis inte mellan Malmö och Lund?

Ibland är världen härligt liten (och ibland är den fasansfullt trång, men det är en annan historia, :-)) så därför ställer jag frågan här på min blogg: Du cyklar möjligtvis inte mellan Malmö och Lund?

Jag brukar simma två morgnar i veckan på underbara Burlövsbadet, som ligger mittemellan hemmet och jobbet, men Burlöv har abrupt tvingats stänga stora simhallen i veckan på grund av läcka. En reparation som kommer att ta veckor och kosta miljoner om det nu kan fattas ett politiskt beslut i den riktningen också.

För att inte tappa spänsten – och gaisten – funderar jag på att börja cykla till och från jobbet åtminstone två dagar i veckan och skulle därför väldigt gärna vilja komma i kontakt med någon som verkligen trampar sig fram i de här riktningarna. Vilken är bästa vägen från Kvarnby till Lund, till exempel? Alla svar, tips och synpunkter emottages tacksamt.

Du kan få en jättefin bok -se mitt tidigare blogginlägg- som belöning ifall ditt råd leder till att jag faktiskt sätter igång och cyklar! Och tänk om världen är så liten att jag kunde få draghjälp genom att kunna haka på någon cykelfantast här ute som brukar cykla till sitt jobb i Lund, det vore fantastiskt, då kan jag till och med tänka mig att baka en kaka! 🙂

This entry was posted in Om konsten att cykla. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s