Söndagspromenad 12 juni 2011

På väg till Husie mosse, den nya hundvandringsrundan! Det är ett par år sedan jag gick här för det var inget kul att bara gå och vänta på nästa överfall från lös hanhund och så kallat samtal med dito ägare. Men efter den guidade turen runt mossen med Gatukontoret i förra månaden vilken gick bra så har jag tagit modet till mig och börjat gå här igen. Peppar, peppar.

Det är väldigt vackert runt mossen och en fin promenad bland sländor, fjärilar, sjöfågel, svalor, grodor och sothöns som klapprar ikapp samt, givetvis, sjöarnas motsvarighet till trädgårdstomten: hägern! Han står mitt fram på bilden, klicka så båda blir större!

Nu blommar de vilda kinesiska rosorna och de flesta midsommarblommor. Det har som vanligt gått alldeles för fort…

This entry was posted in Söndagspromenad. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s