Säsongen har startat!

Jag köpte dem i fredags kväll och idag planterades de ut i en balkonglåda och en kruka på marken. Penséer ska ut när man tycker det är för tidigt, de klarar det och blir bara växtkraftigare av kylan. I motsats till oss andra som snart dukar under ifall inte våren är här. Men jag tror den är det nu, idag! Alla verkar så glada och fåglarna kvittrar som galna och ljuset, ljuset håller på att testa sina vingar. Yes, snart kan vi sitta ute och dricka kaffe, just nu känns det som livets mening. 🙂

This entry was posted in Religion och politik. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s