Söndagspromenad 5 december 2010

Idag var Bulltoftaparkens kohage tömd på djur och öppnad och invaderad av pulkaåkande barn istället. Backen de störtade utför måste vara Malmös högsta? Bilden från en lugnare del av parken. Konstigt nog kom ingen skidåkare med på bilden, de var också rikligt förekommande.

Gick och funderade på vilka bloggar jag följer och varför: I en del fall är det människor jag känner, eller har känt, som jag vill veta vad de gör, tycker och tänker, i andra fall är det folk jag inte har träffat, men är nyfiken på som personer. Men så finns det bloggar som kan vara skrivna av robotar för där är det enbart ämnet jag vill ta del av eller, slutligen, främlingar som bloggar om spännande upplevelser och gör en fascinerat intresserad av båda. Jag tror jag har representanter av alla kategorier i min lista av bloggar jag understundom besöker.

Vilka bloggar följer du – och varför?

This entry was posted in Söndagspromenad and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s