Söndagspromenad 21 november 2010

Bulltoftaparken får nya parkbänkar i en frekvens nästa lika tät som snöpinnarna står nerstuckna i Södra Sallerup. Gatukontoret verkar ha resurser över. Kan de inte twittra om sina aktiviteter och aktualiteter? VA Syd och Stadsbiblioteket twittrar utmärkt om sina förehavanden. Sådant ökar delaktigheten med samhället för den enskilde som också kan vara interaktiv tillbaka. Sociala medier är bra för demokratin!

Veckans kobild från dagens promenad, Tjabo längst till höger. Om nu kvigor och tjur tas inomhus när vintern ökar på så betyder det att det blir nytt kosläpp till våren. Och den här gången måste Gatukontoret förvarna om tidpunkten för det senare så de malmöbor som vill kan få se äkta koglädje och dito yster dans! Twitter, säger jag bara!

This entry was posted in Söndagspromenad and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s