Lördagspromenad 2 oktober 2010

äpplen i Gyllins Den av kommunen utlysta fågelpromenaden i Gyllins trädgård genomfördes av ett tappert vindbitet släkte ledda av en guide iförd shorts och t-shirt… Han berättade att det vi andra varken såg eller hörde var stenknäckar och trastar, etc. 🙂 Dock kunde vi alla sätta tänderna i högst konkreta äpplen, äntligen någonting som satt still i träden och lät sig okulärbesiktigas av amatörer! Imorgon klockan 10 väntar nästa vallning i Gyllins naturpark och då är det träden som ska undersökas! Häng med, det här är kul!

Efter lufsandet i Gyllins vidtog den sedvanliga lördagspromenaden med hunden till Södra Sallerup såklart. Och här har midsommarblommorna gått in på andra rundan, ser du vallmon, prästkragarna, och så det gula och blå? De fanns här inte förra  veckan. Undrar vad som dyker upp nästa vecka? Snö?

This entry was posted in Lördagspromenad and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Lördagspromenad 2 oktober 2010

  1. Tant Greta says:

    Det verkar som om naturen har humor och driver lite med oss människor. Vi mäter och kontrollerar, vi vet och vi kommenterar och så plötsligt gör naturen en “kovändning”, för ett litet tag.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s