Lördagspromenad 4 september

Kvarnby möter RomeleåsenVisst är det nästan sjukt vackert? Bara drygt en halvtimmes cykling från Malmö centrum möts du av en helt annan omgivning till dina tankar. Här i Kvarnby faller världens oro, landets valrörelse och frågan vad man ska ha till middag undan i skallen som fylls med utsikten istället. Nya strukturer möblerar om gamla tankespår och hemma från lördagsrundan har något “hänt” utan att man ansträngt sig. Det är väl därför stora beslut ska fattas först efter att man har så kallat sovit på saken.
Trevlig helg!

This entry was posted in Lördagspromenad. Bookmark the permalink.

2 Responses to Lördagspromenad 4 september

  1. Emma says:

    Tack än en gång för att du tipsade mig om jobbet!! =) Nu mår man extra bra – strålande sol ute, blå himmel, städad lägenhet, underbar pojkvän och en vetskap om att man har en fast inkomst igen! =) Vissa dagar känns bara livet extra skönt!

  2. wendel says:

    Jag håller med dig och är så jätteglad för din skull! High-five för oss båda två! Nu får vi se till att minstingen kommer på banan också, du vet vem! Vi kanske ska ha ett couchmöte?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s