Tack för i år Malmöfestivalen!

Så var veckan då alla var tillsammans över. Då 80+ typer rörde sig fritt ute på stan sena kvällar och diggade jazz i tälten på Södertull där den tillfälliga barpersonalen gjorde precis vad den ville. Då främlingar utan krusiduller pratade med varandra som om de befann sig här hemma i Kvarnby! 🙂 Och då alla var med och på bussen hem såg lika utslagna ut oberoende av socialgrupp: festivalen är krävande också!

Jag har konstiga bekanta som inte gillar festivalen för att då väller sådana in i city som annars inte är där. Men det är ju en av de stora poängerna med festen: att integrera. Jag drömmer härvid om en Malmöfestival i Rosengård, det vore fett! Där finns grönytorna och kommunikationsmöjligheterna för en riktigt bra festival.

This entry was posted in Malmö. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s