Jag vill bara säga…

… att det är hemskt roligt få respons på min blogg i allmänhet, men i synnerhet när det gäller “det gamla Kvarnby”. Plötsligt ringer en av två kvarvarande medlemmar i Östra Skrävlinge Byalag och skrattar i luren och säger att hon kan berätta allt om stenen. Det vill jag höra! Och tack alla ni andra som förgyllt min tillvaro – speciellt sista halvåret – med bilder och berättelser om hur livet levdes i Kvarnby förr. Nu vandrar jag under mina dagliga hundpromenader genom byns alla årslager, känns det som. Från flintgruvorna till kritbrotten och över handelsträdgårdarna till dagens villamattor. Jag går i spåren efter dem som levde här förr och de kommer bara allt närmare ju mer jag får veta.
Hör av dig du också! Kvarnby är både värd att dokumentera på alla sätt och vis och fortsätta älska att bo i, eller hur?
P.S. Glöm inte besök Stadshuset eller Stadsdelsförvaltningens kontor och se det färdiga förslaget till omvandlingen av  Gyllins trädgård. Eller kolla in förslaget i datorn direkt. Fredag 6 augusti är sista dagen planen är utställd och som det går att lämna in synpunkter.

This entry was posted in Malmö and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s