Fridhems Folkhögskola Forever

Jag vet inget bättre sätt att tillbringa en sommarvecka på än att gå en kurs på Fridhems Folkhögskola. Utbudet av skapande och utvecklande kurser är rikt och omväxlande. Och blir man inte fullmatad där blir man det av helpensionens utbud av dagliga kulinariska läckerheter. Bara det att det är en vecka utan handla/städa/fixa/dona gör den oerhört rimliga kostnaden än mer värd. Ifall man vill koppla av fullständigt alltså och låta ett annat fokus, en ny känslighet och en större kreativitet ta plats inom en. För det senare räcker inte badstrand och vanlig lättja till för. Testa Fridhem, säger jag bara för jag vet inget bättre! På bilden dansar den orientaliska magdanskursen ringdans med stompkursen, silkscreenstryckarna, de som målade modell med akvarellfärg, skrivarkursen, betongarbetarna och alla andra som gick där den veckan jag var där. Senare på kvällen uppträdde Emil Jensen i det fortsatt vackra vädret. Längtar redan till nästa år!

This entry was posted in Arbete & Fritid and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s