Arbetssökning pågår, del 6

De här databaserna man söker jobb i och genom kräver sitt. Antingen fungerar de inte som de ska rent tekniskt, eller så finns det övrigt att önska av användargränssnittet eller så läggs databaserna  över till nytt system varvid uppgifter ifyllda av den jobbsökande kan tappas på vägen. Så det blir lite e-post fram och tillbaka med ansvariga. Det finns så klart ingen standard heller.
När jag idag hade några frågor om ett jobb som borde finnas i Region Skånes jobbsökardatabas, men inte gick att finna, så kunde jag i min korrespondens med teknisk support om vilket jobb det gällde inte hänvisa till Platsbanken där jobbet annonseras (men där det inte går att söka det för det går det bara att göra på Region Skånes webbplats) för Platsbanken är just nu stängd på grund av omläggning. Etc.
Skönt det är fredag! 🙂

This entry was posted in Arbete & Fritid and tagged , . Bookmark the permalink.

1 Response to Arbetssökning pågår, del 6

  1. Känner igen det där alltför väl…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s