Quizen i onsdags 30 december 2009

Sista quizen för i år och nu kom halva laget tidigt och det var hela kvällen gott om plats. Annars kommer alla sent och det är knöfullt från början till slut, suck. Så vi kunde i kväll välja och vraka var vi ville sitta medan det andra onsdagar handlar om var vi ska klara av att tvingas stå…

Bryan quizmaster och frågorna knepiga. Födelsedagsbarnet i gruppen tog hand om det mesta i någon sorts lidnersk näpp:  fortsätt gärna så. Men det räckte ju inte för Spitfires som inte kan koppla av och njuta av att de äntligen blivit årsmästare för de måste ju sitta med i sin hörna och förstöra för oss andra. De vann alltså för tredje gången i rad. De fixade till exempel att Barack Obama var USAs 44:e president i ordningen och inte den 43:e som Team Stella plitade ner. De klarade också att Paris Hilton fått ett idiotpris som årets sämsta skådspelerska medan vi tyckte det fanns fler att välja mellan. Etc. Michael Jackson dog den 25/6 vilket ingen av oss klarade medan båda lagen fixade att Schumacher kör för Mercedes i Formel 1 och att Slumdog Millionaire fick en Oscar för årets bästa film. Ingen av oss kunde svara så att Bryan blev nöjd på vad klimatkonferensen i Köpenhamn hette, det räckte inte med att skriva COP 15. Spitfires tog dock hem 22 mot våra 14 (fastän vi var dubbelt så många) men det räckte dock inte till seger omedelbart utan de vann först efter utslagsfråga om vilken skådis som varit oförskämd i en trafikkontroll.

Det värsta var väl att det bara i fråga om sämsta skådis hade rått omröstning inom vårt lag för vid andra frågor hade vi bara haft ett solklart alternativ…
2010 kommer att bli tufft och säga oss en del har jag en känsla av…
Spitfires har bytt blogg förresten, här kan man läsa deras version!

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Quizen i onsdags 30 december 2009

  1. Tant Greta says:

    GOTT NYTT ÅR! Jag håller mig i Nampula men på Ilha har Eva stor baluns med tema tapas. Hon fixade också en superfin julafton för oss alla nordbor på hennes restaurang. Ha de gott

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s