Julafton 2009

Julafton klockan 12 på dagenJulafton klockan 12 på dagen och blåsarna har just börjat klämma i med julpsalmerna från rådhusets balkong på Stortorget i Malmö. Om några minuter ska kommunfullmäktiges ordförande, Kjell-Arne Landgren, kliva ut iförd den lybska vänortskraschanen och sedvanligt inleda sitt julaftonstal med Kära Malmöbor! Därefter ska han först uppehålla sig vid händelser under det begångna året, häribland en del sportprestationer Malmö varit inblandad i, och sedan övergå till att sätta in vår stad i andra aktuella sammanhang. I år fokuserade vår borgmästare på att vi ska vara stolta över vår stad och fortsättas bygga ett bra samhälle med livskraftig gemenskap. Visst ska vi vara det, men jag misstänker att det är valår nästa år… F´låt om jag var taskig så här på självaste julfredsinblåsningsdagen! 😳

This entry was posted in Malmö and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s