Nyårsafton 2009

fullmåne över KvarnbyJag är inte mycket för att fira att det blir nytt år, tycker det är rätt jobbigt ärligt talat att ta hänsyn till kalendernoteringen. Den står ju inte för någonting egentligen mer än en konstruktion att så ska vi räkna tiden…

Det fina är dock att månen, som just nu lyser fet och grann över Kvarnby, en sådan här kväll snart får sällskap av fyrverkerier. Sådant är häftigt och i år har verkligen folk och glyttar legat lågt med att i otid skjuta sönder trivseln här ute. Det har varit så tyst och lugnt hela december så nu ser en fram emot att det ska smälla!
Jag ser också fram emot att få tillbringa kvällen i verkligt goda vänners lag, det är väl det som är meningen i stort: att vara med dem man tycker om. Så kan det mesta av prylar och reor dra dit pepparn växer istället.

This entry was posted in Malmö and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s