Håll temperaturen på badhusen!

Se signaturen Johans kommentar under mitt tidigare inlägg  Jämförelse av tre badhus i Malmö och Burlöv: Badvattnet är för kallt på Aq-va-kul just nu på grund av trasiga reglage. Jag måste tillägga att duschrummet på åtminstone damernas avdelning i Burlövsbadet inte är särskilt go att tas med heller! Och det gäller både kylan i själva lokalen och att det inte är tillräckligt hett vatten i duscharna. Det sistnämnda är anmärkningsvärt med tanke på risken för legionella. Burlöv hade också en lindrig, men dock, anmärkning från, jag tror det var, hälsovårdsinspektören vid mätning i år.
Jag har bara badat på Burlöv sedan ett halvt år tillbaka, men aldrig att det varit särskilt varmt i vattnet från duschstrilen. Det blev bättre med varmvattnet efter sommarens renovering av anläggningen, men det höll bara kort tid och det är så onödigt att snåla här! Speciellt som det badet är min favorit annars!
Fortsätt att rapportera du som läser om min badhusjämförelse. Den senare är en av de populäraste sökträffarna för min blogg!

P.S Om Tant Gretas kommentar under det här inlägget är lite obegripligt så är det för att hon svarar på en kommentar jag gjorde på hennes blogg. Den senare är väldigt läsvärd: Greta-Stina är biståndsarbetare i Mocambique och när man läser hennes blogg får man perspektiv på sina egna I-landsproblem…

This entry was posted in Malmö and tagged , , . Bookmark the permalink.

1 Response to Håll temperaturen på badhusen!

  1. Tant Greta says:

    Ja, se upp med legionella. Apropå AIDS och bokstavskombination. Här kallas tillståndet för “Doenca do seculo” eller århundradets sjuka. Det är vad man brukar säga, eller så säger man hosta och malaria, eller “slim disease” i Sydafrika. Tag några simtag från mig också. Säger till när jag kommer hem så vi kan frukostera ihop.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s