Quizen i onsdags 11 mars 2009

Tim rusade igenom en bra quiz som vi inte vann. Vi klarade att Shakespeare sig ovetandes bidragit till namnen på Uranus månar som skiljer sig åt från andra månar genom att inte ha namn från grekiska och romerska gudar. Vi kom inte på att det var Indonesien som är Jordens mest vulkanrika land. Och på flervalsfrågan om vad Mackadonalds tjänar mest pengar på av sina produkter gissade vi pommes frites, men det skulle vara Happy Meal och det blev väl kul för någon annan istället. Frågorna pendlade mellan för lätta som vilket djur WWF har som sin symbol till vad Sudans president heter vilket man säkert bör veta. Och vad Ankeborg heter på engelska snubblade vi på, vi sa Duckville, men det rätta svaret är Duckburg vilket inte låter klokt. Jaja, po det igen, som vi säger i Skåne.

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s