Quizen i onsdags 4 mars 2009

Underbart vara tillbaka och vi fick till och med sittplats fastän vi var så många som Team Stella kan bli numer! Dvs Stella själv får vänta 22 och ett halvt år på sin entré på egen hand. Steve var på gott quizhumör, som alltid, och körde lite Meghan-stuk med gott om frågor med många underkategorier.
Jag har glömt det viktigaste: Vi vann! Årets första seger! Det var tätt: ett halvt poäng före Spitfires och 1 och ett halvt före trean. Tack och lov vann vi fastän jag tog tillbaka mitt rätta svar på en fråga. Det gällde skillnaden mellan ett amerikanskt och ett engelskt rouletthjul. Som i en vision såg jag ett rouletthjul där ett av facken för kulan att hamna i var markerat med en dubbelnolla. Jag har aldrig varit på casino någonstans så fråga mig inte var jag fick det ifrån. Jag litade inte heller på min uppenbarelse och lagkamraterna tyckte också det var bäst att satsa (sic!) på enkelnollan. Men det jag såg var rätt!

Sedan vet jag inte så mycket mer om våra svar för jag behövde ta bussen hem tidigare än vanligt och nanna kudden. Vansinnigt trött och sömnig vilket jag verkar dela med halva stan just nu. Våren är krävande! Vill du läsa mer om frågor och svar från Pickwicks quiz kan jag rekommendera Spitfires hemsida FASTÄN DE INTE LÄNKAR TILL MIN BLOGG, humpf!

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s