Quizen 18 februari 2009

Brian, eller som jag såg på namnbrickan: Bryan, var quizmaster och det var en quiz därefter: omväxlande och kompetent. (Med tanke på vad jag klagade på förra onsdagen så har mätglasen försvunnit…, Bryan hällde upp till mig och jag tycker till och med att jag fick mer än vanligt, läser han min blogg eller är det det han defintivt  inte gör för då hade jag inte fått något alls?)

Vi vann som vanligt inte, men gratulerar general Mortars till segern, jätteroligt med fler generaler att räkna med och det här general-laget är dessutom kul att prata med.

Lite ur frågorna: det lät som grillos compestices, men det är nog felstavat, det var en sport i alla fall, men vilken. Jo cricket och det kunde vi inte. Att Bruce Springsteen inte är allergisk mot parmesan visste vi av någon underlig anledning, men vilken leksak som kom i färg 1980 klarade vi inte. Det kom en svart Barbiedocka då varvid det rätta svaret var Barbie, men jag tror vi lurades av ordet color helt enkelt. Vi klarade de tre författarna bakom de tre filmerna och varför engelsmännen kallar parisarna för frogs, och fler frågor, men som sagt det räckte inte.

Nästa vecka tänker vi pröva lyckan på annan quiz på annan pub!

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s