Söndagspromenad 15 februari 2009

img_0887-largeSöndagspromenaderna har de senaste gångerna förlagts till Bulltoftaparken som drar olika kategorier människor: flanörer, hundägare, joggare, rullskideåkare och frisbeeutövare. Parken har kanske Malmös enda frisbeebana? Idag infann sig även skridskoåkare så änderna fick flytta på sig.

 

img_0888-large

Finns det något vackrare än en skir björkskog? (Här en dunge i Bulltoftaparken.)

 

 

 

canadianbirchDet skulle möjligen vara en enstaka maginifik björk som växer utanför min väninna Miyukis hus i Calgary i Kanada. De är lite annorlunda de björkarna, när jag var där i höstas var skillnaden till de kanadensiskas nackdel, barken var smutsgrå och tjock utan poetiskt skimmer som våra. Nu i  vinter är det bara att göra en reverens för de förra. Thank you for the picture, Miyuki, from your new house and the beautiful birch, it is a really amazing view!

This entry was posted in Söndagspromenad and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s