Lillejulafton 2008

 

 

 Malmö: Trafiken flyter, folk rör sig vänligt, hetsen finns någon annanstans. Det verkar bli en riktigt skön, grön jul.  Ett digitalt julkort anländer och motivet passar in i hur det är i stan på något sätt. Fast bilden har något mer – eller ska jag bara lära mig se min egen verklighet bättre? För fotografiet förevisar synvillornas synvilla; kamelerna är inte där du tror… Jag letar mig fram till källan och länkar här till den, klicka bara på bilden. George Steinmetz säger: Fotografera verkligheten och inte dina förutfattade meningar om densamma.

Okey, lätt att säga! Men vackert att titta på och med det vill jag önska alla mina läsare (jag har installerat besöksräknare som lagrar en jäkla massa data över varifrån, hur, när och vad) en riktigt God Jul!

This entry was posted in Journalistik och massmedia. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s