Quizen 3 december

Vår alfahanne som kan alla låttexter från anno dazumal ligger nerbäddad i influensa, men vi gjorde bra ifrån oss ändå! Jag tänker på frågan Brian ställde hur svaret lyder i Hotel California när någon frågar efter vin. Den strofen kan jag utantill! The Eagles ska till Malmö till våren och det ska bli jättekul att sjunga med i alla deras låtar! Hoppas de andra i publiken också tycker det, men jaja det blåser alltid på toppen.

Vi hamnade utanför pallen, och även om vi fixat två frågor till där vi hade svaren utan att tro på dem hade vi ändå inte vunnit så det är inget att gräma sig över. Som när det gällde att berätta vilken citrus som ingår i Earl Grey. Bergamottolja ingår, säger jag, men det är ju ingen citrus. Ridå! Eller när det gäller att bestämma vilket land som är världsstörst på att odla om det nu var humle eller malt till öl. USA svarade vi förra gången den här frågan dök upp. Ja, det gjorde vi, men var det inte fel, var det inte Tyskland som var rätt? Äsch vi svarar samma som förra gången. Ridå. Blir man full om man lägger sig i ett badkar med sprit? Det har jag alltid undrat och på en tråkigare fest för länge sedan  la jag handen i ett glas vin, men fick inte roligare för det. Så vi svarade fel. Ridå igen. Annars kunde vi att den häftigaste vinsten i backgammon just också heter backgammon och att Mae West är den mest slängda i käften-typen som verkar ha funnits, etc. Brian levde inte riktigt upp till Slaktaren från Skottland utan det här var rätt mänskligt!

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s