Lördagspromenad 29 november 2008

bild-002-large
Snön är borta och det är tyvärr skönt för då kan man promenera obehindrat igen. Utkanten av Malmö skiftar mer drastiskt vilka villkor som gäller på väg- och gångbanor än inne i stan så fort det kommit lite nederbörd och frusit till… Livet här ute på kanten är mer dramatiskt överhuvudtaget så klart! Men plötsligt har Gränsen flyttat på sig: för inte fanns det en Malmöskylt här för två veckor sedan då jag gick här sist? (Förra lördagen rådde oframkomlighet.) Jag vet i alla fall att när jag flyttade till Kvarnby 1991 fanns skylten längre in mot stan, men minns inte var. Nu är det något skumt igen. Men spelar det någon roll? Antagligen inte.

This entry was posted in Lördagspromenad and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s