Quizen 19 november

Kommer ni ihåg när Svenska Akademien tilldelade två av sina egna ledamöter Nobelpriset i litteratur? Ramaskri och skandal. Samma igår tydligen på Pickwick där ett lag bestående av pubpersonal, varav åtminstone en understundom också fungerar som quizmaster, förklarades som segrare i tävlingen. Åtminstone en skällde ut tjänstgörande quizmastern i går. Jag var inte där, men hade jag varit hade jag sällat mig till kören. För nån stil och hyfs får det väl vara? Och att lämna över en vinnarvoucher giltig för middag till fyra personer på restaurang Elysée (som ingår i samma bolag som Pickwick) till sina egna arbetskamrater tillhör inte den vett och etikett jag tycker det är någon stil och hyfs på. Det blir ju inte bättre av att pubpersonalen vann med över 21 poäng medan tvåan som bestod av vanlig allmoge hade 16. Fi donc!

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s