Lördagspromenad 18 oktober 2008

img_0719-large
Nu har det hänt igen! Precis allt jag fyllde tvättmaskinen med två och en halv timme tidigare befann sig, när jag öppnade luckan efter den avslutande centrifugeringen, inuti påslakanet. Hur tar sig alla dessa handdukar, örngott och stora lakan in i ett påslakan under pågående tvätt? Hur lite vet vi egentligen om universums fysiska lagar? Den mörka materian, finns svaret i den? Jag tycker det är lite kusligt…

Och så går man ut den sedvanliga lördagspromenaden för att lugna ner sig, men då står plötsligt Snöpinnen där, nerkörd vid vägkanten framför dammen vid Södra Sallerups prästgård! Hjälp, vem satte dit den, är det samma som hängde upp skylten på Coop Forum där jag idag kunde läsa att “här röjer vi nu för att sätta upp ett jultorg vecka 43”. Vecka 43 infaller två månader innan det är julveckan – den riktiga alltså.

Varför kan vi inte ta en tid i taget och till exempel leva i nuet?

This entry was posted in Lördagspromenad and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s