Quizen 15 oktober

Läser på Spitfires blogg att de gillade Steves quiz i går, men det gjorde inte vi, eller rättare sagt de jag kunde prata med i laget igår. För vi stod på en rad längs bardisken och hade dålig kommunikation och låg gruppkänsla på grund av arbetsbetingelserna. Det enda riktigt roliga var att vår gamla alfahanne N. dök upp och var på sitt vanliga småputtriga humör. Kom nästa onsdag också!

Vi hade fel på för mycket: satte årtalet till 1987 när det var 1990 som Dansar med vargar hade premiär, fixade hälften av de andra årtalen som 1887 för Sherlock Holmes debut, men hallå sa inte Steve att FBI hade upprättats 1904 när Nationalencyklopedin anger 1908? Att SOS inte står för Save Our Souls hade vi lärt oss från tidigare quiz (och kommit ihåg), den här gången kanske vi kommer ihåg att behå, bra,  är det rätta svaret på vad det franska kortnamnet för “armprotector” är?  Näe, Spitfires, det var ingen kul quiz igår!

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

2 Responses to Quizen 15 oktober

  1. skanebengt says:

    Hej, blev nyfiken på din blogg när jag såg Kvarnby. Bor själv oxå i Malmö, tycker du har trevliga inslag på din blogg. Vore tacksam om du berättar hur du lyckas lägga in bilder i bloggen. Har försökt ett flertal ggr, men funkar inte. Ha en bra helg o lycka till med din blogg…….Bengt

  2. wendel says:

    Tack för kommentaren! Jag använder wordpress som bloggsystem, eller rättare sagt blogghotellet gör. Och här är det enkelt, här finns en support som svarar på frågor också, kolla hemsidan för bloggie.se till exempel. Så har du krångel föreslår jag att du letar upp ett bättre ställe ha din blogg på, skicka länken när du flyttat in och fått upp dina bilder. Trevlig helg själv!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s