Söndagspromenad 5 oktober 2008

img_0705-large
Ett annat hösttecken är att så fort jag tittar ut genom fönstret för att kolla vädret flyger några småfåglar lystet fram, dvs det är dags att skriva upp fågelfrö på inköpslistan. Men att vallmon börjat blomma igen, här vid ett nybygge i Tullstorp, det är väl lite ovanligt.Har lyssnat på Radioteatern hela dagen medan jag sysslat med annat och äntligen kan man lyssna när man vill på pjäserna genom Radioteaterns webbplats, just nu medan jag skriver detta genomför Krister Henriksson en fantastisk Doktor Glas. Det lustiga är inte bara att radioteater brukar skapa bildminne utan också att jag brukar minnas vad jag lyssnade på när jag sydde de där gardinerna, målade den bilden eller gjorde något annat som så att säga stannar kvar.

This entry was posted in Söndagspromenad and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s