Lördagspromenad 4 oktober 2008

img_0704-large
Sov elva timmar, satte in trädgårdsmöblerna i förrådet och köpte fler tjocka strumpor; det är höst! Min skugga faller inte långt från äppleträdet och jag minns en tid när jag tog till vara på frukten. Minns även när val stod mellan två reella och motstående positioner. Numer uppfattar jag nog situationen mer som Anna själv tredje. Eller som Bill från Texas sa om presidentvalet att det står mellan två nobodies för hade de varit somebodies hade de aldrig fått alla med sig i sina respektive politiska grupperingar (den siste somebody enligt honom var Ronald Reagan).

This entry was posted in Lördagspromenad and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s