Quizen 1 oktober

Brian quizmaster och det är verkligen masochisten inom en som gör att man sitter kvar… Inte blir det bättre av den där skotska dialekten som gör det svårt att uppfatta om det var 1930 eller 1940, etc.

Vi var mer nära i associationerna än fick ur oss det rätta svaret på tillräckligt antal frågor. Som i vilken sport ord som adolph, rudolf och randolph hör hemma. Simhopp sa jag och så var det rätta svaret trampolin eller om det var studsmatta.

Musik och film och litteratur brukar funka eller att klura ut typiska Brian frågor typ vad döljer sig i ramsan My very educated mother just served us nine pizzas. Kommer man bara ihåg den har man också koll på planetordningen från solen och ut till den numer desavouerade Pluto. Däremot hade vi inte en susning vilken skådis som varit på omslaget till Vogue förutom Richard Gere. Fast vi gissade rätt på vilken stad i UK som har en tunnelbana kallad A Clockwork Orange. Hoppas vi kommer ihåg det när frågan antagligen dyker upp på nytt om några år och vi fortfarande sitter kvar…

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s