Lördagspromenad 27 september

Årets gallerinatt i Malmö kändes lite tunnare vad det gäller konst och lokaler än de gånger tidigare jag travat runt i stan, men det var inte brist på folk iallafall. Höjdpunkten var Elisabeth Ohlson Wallins nya fotoutställning som invigdes av fotografen själv på Kommendantshuset. Vilken svärta i kopiorna, helt sanslöst, riktigt grymma bilder tekniskt sett och vidunderligt gripande och vackra innehållsligt sett. Museet säljer den dock på ett foto på någon som just plockat ut innehållet i brösten eller ska sätta in dem? Kolla länken!

This entry was posted in Lördagspromenad and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s