Quizen 24 september

Positivt tänk: Vi hade lika många poäng som det vinnande laget. Om man ser det proportionerligt med tanke på hur många lagkamrater Spitfires (vem annars) hade samlat ihop respektive TLA. Dvs vi var tre gånger så få som de förra…

Krasst uttryck var kvällen katastrofal, men alltså vad är det för undanflykter från er andra: städa toaletten respektive just hemma från en 26 timmar lång flygresa hem och A-M (inte jag) som den här gången tydligen somnade i soffan innan hon orkat sms:a att hon inte kom.

Inte blir det bättre av att min barndoms hjälte Errol Flynn var född i Australien eller att rätta svaret på den sjukdom som uppenbarar sig vid järnbrist var just det namn kära medmänniskor understundom tycker är ett schysst uttal av mitt eget. Jag är ingen blodbristsjukdom brukar jag muttra när folk säger “annemi”, men inte kom jag ihåg det på quizen, suck utan jag och min lagkamrat komponerade ihop ett långt krångligare svar som inte gav ett enda poäng.

Den enda som håller stilen är quizmastern, Eric.

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s