Lördagspromenad 16 augusti 2008

img_0580-large
Blåhallon och björnbär om vartannat kantar cykelstigen till Bokskogen och mognar likt popcorn verkar det som: plötsligt är de bara där i massor. Jag går en vemodig promenad och känner mig som sista potatisen i skålen, sista lediga platsen i biosalongen vilket brukar vara den sämsta, etc. Jag är med andra ord den som är kvar när min son idag flyttade hemifrån. Jag vet inte vad jag ska hålla mig till överhuvudtaget, men det kan ju vara en bra början till något nytt även för mig.

This entry was posted in Lördagspromenad and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s