Lördagspromenad 26 juli

Jag och en kompis tog oss till Mölleplatsen för att se Lars Winnerbäck, hade vi tänkt. Men överraskades av att det skulle kosta 350 kr och insåg vi blivit bortskämda av Malmös fria musikutbud i sommar vilket ju dessutom ökar dramatiskt om några veckor när Malmöfestivalen drar igång. Så med hjälp av pauser på diverse vattenhål kajkade vi oss istället fram genom staden till Möllevången. Där det var festival och gratismusik!

Innan jag skulle ta bussen hem till slut köpte jag en portion god nudelgryta vid ett gatustånd och slafsade i mig snabbt. Jag missade dock det mesta av currysåsen. Förr den senare rann istället i all tysthet ner från papptallriken, över toppen och utför min nya ljusa kjol köpt samma dag! Nada de hacer! Bara till att kliva ombord på bussen och se oberörd ut fast det såg ut som om nån (jag) spytt ner mig fullständigt. Hemma efter midnatt väntade tack och lov tvättmaskinen och fläckborttagningsmedlet. Jag kan tänka mig att sälja bilen och bara åka kollektvt, har ingen diskmaskin, men vill aldrig bo utan egen tvättmaskin.

This entry was posted in Lördagspromenad and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s