Quizen 23 juli

Megan quizmaster i ett glest befolkat Pickwick. Que pasa? Spitfires och General Noleg måste ju så klart alltid vara där för att bevaka sina positioner vilket den här gången betydde delad tredjeplats med oss i TLA. Vinnarduell mellan Albatrosses och nått nytt okänt lag som vann. Eller om det nu var en superkonstellation av medlemmar från olika stammis-lag. Väldigt tätt: vi hade 18 och de som vann bara nått halvannat poäng mer. Men hade vi klämt att det var Duran Duran som var det första band att spela i Louvren och nån annan idiotfråga så hade vi nog inte vunnit ändå för då hade nått annat lag klarat vad de nu missat. Men det är lätt att fabulera att om bara, etc. Och så tänker man sig förändringen kontrollerbar. Ruggig tanke, egentligen.

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s