Söndagspromenad 20 juli 2008

anpassning och tolerans
Anpassning och tolerans, visst ser det fint ut? Ett samhälle där sånt kan hända måste vara ett bra samhälle. Nu är det tyvärr bara ett träd och ett staket. Och imorgon är min semester slut…

antagligen snart frostnupna
… och det är väl lika bra att inse att om rönnbären är tidiga så är det för att jag ska fatta att tiden alltid bara rinner genom fingrarna som sand och att det bästa jag kan göra är att sluta stirra på klockan hela tiden. Och det har jag gjort! Det är vad den här semestern gett mig mest av allt.

This entry was posted in Söndagspromenad and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s