Quizen 16 juli

Steve körde en quiz där Nya Zeeland inte var svaret på någon fråga! Annars typisk för att vara hans stuk. Vi gick bet på att plommonstop, som heter bowlerhat på engelska, heter derbyhat på amerikansk engelska. Men vi klarade att det var Salman Rushdies Midnight´s children som röstats fram som världens bästa engelska bok. Den borde man kanske läsa. Vi hade 21, 5 poäng och om nu Spitfires för en gångs skull inte driver med mig när jag frågar om deras poäng så hade de bara 21 vilket ju är väldigt trevligt och glädjande. Men in från uteserveringen kom en dam med ett papper där det stod både vinnande 24 poäng och nått nytt lagnamn så säg den lycka som varar beständigt.

This entry was posted in Quizen i onsdags and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s