Finns inget bättre än Fridhems Folkhögskola!

pippi
För andra året i rad spenderar jag första semesterveckan på Fridhems Folkhögskola i Svalöv. Stämningsbild därifrån. En veckas helskönt internat med fantastisk mat, kurs, samvaro och utveckling. Och billigt! Även i år hade jag förmånen att få dansa till Navid Modiri och Gudarnas roliga musik. Så nu har både kropp och knopp skakat loss och jag är fridfullt avslappnat hemma igen. Och precis som i fjor vid den här tiden är vädret så kallat kasst vilket är toppen! Dåligt väder är mer avkopplande än så kallat bra sådant, tycker jag, för det senare triggar lätt fram en stress att det fina vädret måste tas till vara innan det försvinner, etc. Det här mulna och regniga tillståndet gör tillvaron mer opretentiös vilket jag undrar om det inte är det som är semester egentligen… (28/6 2008)

This entry was posted in Kultur and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s